Päijänne-ovien ulko-ovet heti varastosta

Suoraan varastomyymälästämme on saatavilla vaihteleva valikoima laadukkaita Päijänne-ulko-ovia. Tutustu valikoimaan alta!

Näytetään tulokset 1–20 / 79

Etsitkö jonkin muun tyyppistä Päijänne-ovea?

Päijänne-ulko-ovet mittatilauksena

Eikö varastossamme ole haluamaasi ovimallia heti saatavilla? Ota yhteyttä, niin tilataan sinulle toivomasi ovi suoraan tehtaalta!

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous yksilöllisestä Päijänne-ovestasi:

Päijänne-ovet – palveleva kotimainen perheyhtiö ja ulko-ovivalmistaja

Päijänne-ovia valmistetaan keskellä suomalaista järvimaisemaa, Sysmässä, lähellä Päijänteen rantaviivaa. Valmistaja on 60-vuotias perheyritys, jolle on kertynyt rautaista ulko-ovien valmistuskokemusta jo yli 25 vuoden ajalta. Päijänne-ovi on suunniteltu kestäväksi ja pitkäikäiseksi hankinnaksi, ja se pitää viiman ja tuiskun ulkopuolella siinä missä kodin lämmön seinien sisäpuolella.

Päijänne-ovien perusmallisto on markkinoiden lämpötehokkain, sillä Päijänne-ovet valmistaa yksinomaan 90 mm paksuja, niin sanottuja matalaenergiaovia perusoven hinnalla.

Tämä periaatepäätös takaa sen, että kaikki Päijänne-ovien ulko-ovimallit ja autotallin ovat rakennusmääräysten mukaisesti U-arvoltaan 0,7 tai alle sen. Kaikki parvekkeenovet lasikoosta riippumatta alittavat U-arvon 1,0 ja melkein kaikki 0,7, täyslasisia malleja lukuunottamatta.

Päijänne-ovet takaa, että ovet ovat virheettömiä sekä materiaaliltaan että työn laadultaan. Päijänne-ovet myöntää valmistamilleen ulko-oville 3 vuoden tuotetakuun ja 12 vuoden suoranapysymistakuun.

Päijänne-oven rakenne