Kiinteä ikkuna HIT-Nordic KIINTEÄ mittatilausikkuna

Kiinteä kolmelasinen MEKA-puualumiini-ikkuna. Kiinteitä ikkunoita käytetään suurissa, lähes lattiasta kattoon ulottuvissa ikkunoissa sekä tiloissa, joissa ei ole tarvetta avata ikkunaa. Rakenteella on hyvä lämmöneristyskyky ja erinomainen säänkesto. Ikkunan U-arvo 0,9.

Kaikki HIT-Nordic ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä vastaamaan kohteen yksilöllisiä tarpeita ja vaatimuksia. Värit, mitat ja mallit ovat vapaasti valittavissa laajasta valikoimasta. Ikkunat valmistetaan asennusvalmiiksi elementeiksi tehtaan tuotantolinjalla. Työstövaiheiden tarkkuus, viimeistely ja ikkunoiden rakenne muodostavat kauniin, laadukkaan sekä pitkäikäisen HIT-Nordic-ikkunan.

HIT-Nordic-ikkunat valmistaa Hämeenkyrön ikkunatehdas. Näet ikkunan hinnan, havainnekuvan ja toimitusajan, kun siirryt tilaamaan ikkunaa.

Tilaa ikkunat toimitettuna kotipihaan tai nouda ikkunat itse suoraan Hämeenkyrön ikkunatehtaalta!

Tuotetunnus (SKU): 7559 Osastot: ,

Kuvaus

Kiinteää kolmelasista MEKA-puualumiini-ikkunaa käytetään suurissa, lähes lattiasta kattoon ulottuvissa ikkunoissa ja paikoissa, joissa ei ole tarvetta ikkunan aukaisemiselle. Rakenteella on hyvä lämmöneristyskyky ja erinomainen säänkesto. Ikkunan U-arvo on 0,9.

Ikkunalasi on 3K selektiivilasielementti, välissä argon-kaasu (TPS-listalla). Tiivisteenä silikoni ja tarratiiviste.

Kaikki HIT-Nordic ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä vastaamaan kohteen yksilöllisiä tarpeita ja vaatimuksia. Värit, mitat ja mallit ovat vapaasti valittavissa laajasta valikoimasta. Ikkunat valmistetaan asennusvalmiiksi elementeiksi tehtaan tuotantolinjalla. Työstövaiheiden tarkkuus, viimeistely ja ikkunoiden rakenne muodostavat kauniin, laadukkaan sekä pitkäikäisen HIT-Nordic-ikkunan.

Pintakäsittely
Ikkunoiden pintakäsittelyn voit valita laajasta värikartasta, josta löytyy useiden vakiosävyjen lisäksi iso joukko erikoisvärejä ja kuultokäsittelyjä. Siten uudet ikkunasi sopivat täydellisesti taloon ja sisustukseen. Kaikki käytettävät maalit ovat ympäristöystävällisiä vesiohenteisia akrylaattimaaleja, joiden kestävyydestä on vuosien kokemus.​

Lasit
Lasit valitaan kohteen mukaisesti, jolloin ratkaisu palvelee parhaiten käyttötarkoitusta. Eristyslasielementit tuovat kotiisi lämpimän lasipinnan ja ulkopuitteen lasitus pysäyttää veden, lumen ja lian. Halutessasi voit valita ikkunaan erikoislasin tuomaan näkösuojaa, kodikkuutta tai turvaa. Kaikissa ikkunoissa käytetään optisesti suoraa float-lasia, jonka paksuus vaihtelee käyttökohteen mukaisesti (4-6 mm). Eristyslasien välissä käytetään eristyskaasua.

Puuosat
Käytettävä puumateriaali on oksatonta, pituusjatkettua, kovaa mäntypuuta.

Ulkoverhousalumiiini
Ikkunoiden ulkoverhousalumiini on pursottamalla valmistettua tukevaa alumiiniprofiilia, joka maalataan erityiskestävällä polttomaalauksella. Profiili on tyylitellysti muotoiltu antaa ikkunalle kauniin ajattoman ulkonäön.

Varusteet
Laajasta varusteluettelosta löydät tarpeisiisi sopivat laadukkaat sälekaihtimet ja muut arkea helpottavat ratkaisut.

Lisätiedot

Saatavuus

Mittatilauksesta

Valmistaja

HIT-Nordic

Toimitus

Suoraan varastosta myytävät ovet ja ikkunat

Jos tilauksellasi on useita ikkunoita, rahtihinta saattaa nousta todellista hintaa korkeammaksi. Kysy tällöin tarjous tilauksesi toimituksesta!

Rahtihinnat Manner-Suomeen (pl. Lapin pohjoisemmat osat)

Perusrahtikulu 70 €
+  ovi tai pieni ikkuna 10 €/kpl
+ iso ovi 30 €/kpl
+ keskikokoiset ikkunat koosta riippuen 40-70 €/kpl
+ isot ikkunat hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Isojen tuotteiden toimitus hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Jos olet tilaamassa useita ikkunoita, pyydä tarjous tilauksesi toimituskuluista!

Pyydä hinta ikkunatilauksen toimitukselle >>
Pyydä hinta liiterin toimitukselle >>

Rahtihinnat erikoistoimitusalueille Lappiin ja saaristoon (pl. Ahvenanmaa)

Perusrahtikulu 140 €
+  ovi tai pikkuikkuna 10 €/kpl
+ iso ovi 30 €/kpl
+ ikkunoiden toimituskulut erikoistoimitusalueille hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Ikkunoiden ja liitereiden toimitus hinnoitellaan erikoistoimitusalueille aina tapauskohtaisesti.

Pyydä hinta ikkunatilauksen toimitukselle >>
Pyydä hinta liiterin toimitukselle >>

Toimitusajat

Varastotilauksesi lähetetään DB Schenkerillä yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja maksamisesta. Nopeimmillaan tilauksesi toimitetaan jo samana päivänä.

Tarkat rahtikustannukset tilauksellesi näet kassalla. Rahtihintaan vaikuttaa toimitusosoitteen sijainti, tilauksen koko ja tilattujen tuotteiden koko.

Voit myös noutaa tilauksesi itse varastomyymälästämme Viitasaarelta.

Pientoimitustuotteet

Pienet tuotteet, kuten lukot, painikkeet ja tutkapannat toimitetaan Postilla. Pinten tuotteiden toimituskulu on 9,99 euroa. Jos samalla tilauksella on myös isompia rahtituotteita (esim. ovi), pientoimitustuotteet toimitetaan maksutta rahtituotteen mukana.

HIT-Nordic -mittatilausikkunat

Ikkunoiden toimitusaika normaalisti noin 6 viikkoa. Toimituskulut riippuvat tilauksen koosta. 

Näet toimituskulut ja tarkemman arvioidun toimitusajan ikkunaverkkokaupan kassalla. Ikkunat voi myös noutaa itse suoraan Hämeenkyrön ikkunatehtaalta.

Takuu

Alla tiivistetysti eri ovi- ja ikkunavalmistajien takuuehdot. Tarkat ja ajantasaiset takuuehdot näet aina valmistajan verkkosivuilta. Huomaathan, että takuuehdot pätevät vain ykköslaadun tuotteisiin.

Päijänne-ovet:

Päijänne-ovien valmistamilla ykköslaadun ovilla on 3 vuoden tehdastakuu ja 12 vuoden suoranapysymistakuu. Lasielementeillä on 5 vuoden tiiveystakuu.

Edux-ovet:

Hdf-pintaisilla ovilla on 2 vuoden rakennetakuu ja 10 vuoden suoranapysymistakuu. Paneeliovilla on 2 vuoden rakennetakuu. Eristyslasielementtien tiiveystakuu on 5 vuotta.

HIT-Nordic-ikkunat:

Puuosien lahoamattomuustakuu 10 vuotta, eristyslasielementtien takuu 5 vuotta. Muiden osien takuu 2 vuotta.

Kaskipuun ovet:

Hdf-pintaisilla ulko-ovilla on 3 vuoden materiaali- ja rakennekestävyystakuu sekä 15 vuoden suoranapysymistakuu.

2-laadun tuotteet:

Kakkoslaatuna myytävillä tuotteilla ei ole valmistajan myöntämää takuuta. Jos tuotteessa on jokin toiminnallinen vika, tuote voidaan vaihtaa toiseen tai kauppa perua. Huomaathan, että ostamalla kakkoslaatuisen tuotteen hyväksyt sen, että tuotteessa voi olla jokin pieni kosmeettinen virhe. Pienet kosmeettiset virheet eivät ole peruste kaupan purkamiselle.