UUDET OVET

Uudet Kaskipuun mittatilaus ulko-ovet

Kaskipuu kotimaiset thermo ulko-ovet kestää Suomen vaativat sääolosuhteet ja pitää viiman sekä kylmän oven ulkopuolella. Thermo-rakenteisessa ovessa on erinomainen lämmöneristävyys, ja sillä voidaan saavuttaa jopa 0,6:n U-arvo. Erilaisten valintojen avulla ovesta on helppo räätälöidä juuri omaan tarpeeseen ja kotiin sopiva mittatilausovi.
Kaskipuun thermorakenteisen ulko-ovi valmistetaan säänkestävästä alumiinivahvennetusta HDF-pintaisesta levystä sekä liima- ja kertopuun yhdistelmästä. Eristeenä ovessa käytetään Grafit 150 -lämmöneristettä, jonka avulla saavutetaan erinomainen lämmöneristävyys ulko-ovelle. Kaskipuun laadukkaissa ovissa kohtaa kotimainen ammattitaito, puusepän perinteet sekä korkea laatuvaatimus. Kaskipuun ovilla on 12 vuoden suoranapysymistakuu ja kolmen vuoden tuotetakuu.
Uusien mittatilausovien toimitusaika on noin 5-6 viikkoa. Ovet toimitetaan Kiitolinjan matkassa suoraan ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen ja ennen toimitusta kuljetusliike soittaa sopiakseen toimitusajan tai vaihtoehtoisesti voitte sopia mihin oven voi turvallisesti jättää. Toimituksen hinta on 65€ sis. alv. Rahdin hinta on sama 1-4 kpl ovelle. Ovet voi myös hakea Myllyn Mies Oy:ltä Teollisuustie 16, 44500 Viitasaari, jolloin emme veloita rahtia. Sijaitsemme nelostien vieressä.
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa voitte soittaa Minnalle 0400 911 981