Myllyn Mies Oy myy Kaskipuun kakkoslaatuiset ulko-ovet edullisesti heti varastosta.

Ulko-ovet voit ostaa suoraan nettikaupasta, jonka jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen jossa on ohjeet maksamiseen. Maksu tapahtuu pankkisiirtona Myllynmies Oy:n tilille. Vastaanotettuamme maksun, lähetämme oven toimitusosoitteeseen. Voit myös halutessasi noutaa oven varastostamme Myllyn Mies Oy, Teollisuustie 16, 44500 Viitasaari. Soitathan aina ensin ennen kuin tulet käymään niin tiedämme olla paikalla.

II-laatu käsittää kosmeettisen vian tai haitan. Suurin osa ovista on virheettömiä ovet voivat olla ylijäämiä, poistunutta mallistoa tai peruttuja tilauksia. Ovimallit vaihtelevat saatavuuden mukaan ja uusia ovia tulee viikottain lisää.

Olethan yhteydessä lisätiedoissa 0400 911 981 tai minna@myllynmies.com.

Ovikauppa.com on  Myllyn Mies Oy:n uusi nettiovikauppa. Myllyn Mies Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, jonka omistajilla on pitkä yrittäjätausta. Myllyn Mies on aloittanut toimintansa puujalosteiden kaupassa ja konsultoinnissa. Ajan myötä toiminta on laajentunut erilaisten rakennustarvikkeiden myyntiin. Myllyn Mies on vakavarainen ja luotettava kauppakumppani.

Meidän kauttamme saat edullisesti myös nosto-ovet, kakkoslaadun sandwich hallielementit, kakkoslaadun kattopellit, rakoliiterit sekä valmiit hallipaketit.

Laajennamme varastoamme koko ajan ja etsimme uusia tuotteita myyntiin. Jos koet että tuotteesi sopisi Myllyn Miehelle myyntiin niin ota rohkeasti yhteyttä. Tuotteet voivat olla laidasta laitaan kunhan on kyse isommista eristä tai tavaroista. Voit myös tarjota käytettyä tavaraa! Meiltä löytyvät säilytystilat isoimmillekin tavaroille.

 Kaskipuu Oy valmistaa markkinoiden suosituimmat ovet. Laadukkaat ja jykevät ulko-ovet ovat saaneet alkunsa yrityksen perustajan Eero Kasken ryhtyessä rakentamaan omaa taloa yli 30 vuotta sitten.  Talon rakentaminen häneltä sujui varsin mallikkaasti, mutta kunnollista ulko-ovea hän ei löytänyt mistään ja päättikin oma-aloitteisena miehenä valmistaa jämerän ja laadukkaan oven itse. Talossa käyneet vieraat hämmästelivät ulko-ovien jykevyyttä ja korkeaa laatua. Pian ulko-oville riitti kysyntää Eeron lähipiirissä ja ovia tultiin hakemaan pidemmänkin matkan päästä. Näin syntyi Kaskipuu joka on kasvanut suomalaisella osaamisella ja asenteella yli 200 ammattilaisen kansainväliseksi konserniksi.

Ovikauppa.com – kakkoslaatuisten ovien myymälä

Myllyn Mies Oy, Teollisuustie 16, 44500 Viitasaari. 0400 911 981

Myllyn Mies Oy
Teollisuustie 16
44500 Viitasaari

Minna
minna@myllynmies.com
0400 911 981

0

Your Cart