Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Myllyn Mies Oy Yritys y-tunnus 2162185-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta ovikauppa.com kassa osion kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Ennakkomaksu

Lähetämme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille  Myllyn Mies Oy, FI3117993000004611 tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Kakkoslaadun ovet:

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta

Uudet mittatilausovet:

Uusien mittatilausovien toimitusaika on noin 5-6 viikkoa. Ovet toimitetaan Kiitolinjan matkassa suoraan ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen ja ennen toimitusta kuljetusliike soittaa sopiakseen toimitusajan tai vaihtoehtoisesti voitte sopia mihin oven voi turvallisesti jättää. Toimituksen hinta on 65€ sis. alv. Rahdin hinta on sama 1-4 kpl ovelle. Ovet voi myös hakea Myllyn Mies Oy:ltä Teollisuustie 16, 44500 Viitasaari, jolloin emme veloita rahtia. Sijaitsemme nelostien vieressä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät rahti- ja pakkauskulut. Lähetämme ovet Kiitolinjan matkassa kotiovelle.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kuljetusvaurioista tulee ilmoittaa välittömästi. Huomioithan että tehdas ei myönnä takuuta kakkoslaadun oville.

Vaihto- ja palautusasioiden käsittelyssä tulee aina olla yhteydessä Myllyn Mies Oy:lle, joka omistaa ovikauppa.fi sivuston.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen minna@myllynmies.com tai puhelimitse 0400 911 981

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Myllyn Mies Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Myllyn Mies Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.