2-laadun ulko-ovet edullisesti

Valikoimassamme olevat 2-laadun ulko-ovet vaihtelevat aina saatavuden mukaan. Suurin osa 2-laatuna myytävistä ulko-ovista on virheetöntä ylijäämää. Joissain ulko-ovissa 2-laadun aiheuttaa pieni kosmeettinen haitta, kuten naarmu tai kolhu.

Kakkoslaatuiset ulko-ovet eivät ole meillä kieroja, eikä niissä ole oven toimintaan tai käytettävyyteen vaikuttavia vikoja. Näkyvämmistä kolhuista pyrimme mainitsemaan tuotetiedoissa.

Näytetään tulokset 1–20 / 31

Etkö löytänyt etsimääsi kakkoslaadun ulko-ovea?

Kakkoslaadun ulko-ovet edullisesti Ovikauppa.comista

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun ulko-ovista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia.

Osa kakkoslaadun ulko-ovista sisältää pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten pienen naarmun, kolhun tai maalivian. Näkyvämmistä kolhuista tuotteessa pyrimme mainitsemaan erikseen tuotetiedoissa.

Kakkoslaadun ulko-ovissa on korkeitaan pieniä kosmeettisia haittoja. Tuotteet ovat aina toimivia tuotteita, eikä niissä ole käyttöä haittaavia vikoja.

2-laadun ovet on merkitty, jotta erotat ne 1-laadun ovista.

Ylijäämä ulko-ovet – priimaa sekundan hinnoin

Valtaosa valikoimassamme olevista kakkoslaadun ulko-ovista on jonkin sorttista ylijäämää. Varastossamme on esimerkiksi tehtaalla pitkään varastoituja ulko-ovia, peruttuja tilauksia ja mittavirheovia. Osa ulko-ovista on meille erikseen valmistettuja ovia, joita ei jostain syystä voi myydä ykköslaatuisena. Kakkoslaadun saattaa aiheuttaa esimerkiksi vanhan lasimateriaalin käyttö ikkunassa.

Toisin sanottuna suuri osa kakkoslaatuna myymistämme ulko-ovista on käytännössä ykköslaatua, mitä ei jostain syystä voi enää myydä ykköslaatuna.