Tracker- ja Ultracom-koiratutkat verkkokaupasta tai paikalliselta jälleenmyyjältä

Tracker-koiratutkat nyt tilattavissa myös verkkokaupasta! Valikoimassamme on suositut ja kuuluvuudeltaan erinomaiset Trackerin ja Ultracomin tutkapannat. Pantojen lisäksi saat meiltä lisätarvikkeet, lisenssit sekä erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ole yhteydessä Hannaan:

Hanna 0400 540 885
[email protected]

Huomaathan, ettei verkkokaupassa vielä ole kaikkia hyllyssämme olevia metsästystuotteita, vaan valikoima laajenee vähitellen. Jos tarvitset jotain, mitä verkkokaupassa ei vielä ole saatavilla, ota yhteyttä!

Helmikuun tutkapantojen vaihtokampanja

Tuo vaihdossa mikä tahansa vanha GPS-paikannin, hyvitämme siitä jopa 200 € ostaessasi uuden Tracker- tai Ultracom-koiratutkan! Kampanja voimassa 28.2.2023 saakka.

Kampanjatuotteet sekä hinnat hyvityksen jälkeen:
⚡️Tracker Artemis Easy 689 € (hyvitys 100 €)
⚡️ Tracker Supra Easy 499 € (hyvitys 200 €)
⚡️ Ultracom R10 569 € (hyvitys 200 €)
⚡️ Ultracom R10i Hybrid 1069 € (hyvitys 200 €)
⚡️ Ultracom R10i 569 € (hyvitys 200 €, näitä ei suoraan hyllyssä, saadaan tilattua)
⚡️ Ultracom Avius 589 € (hyvitys 100 €, näitä ei suoraan hyllyssä, saadaan tilattua)

Lisäetu: 12 kk lisenssi Tracker-sovellukseen kaupan päälle!

Lisäksi, jos uuden pannan ottaa käyttöön helmikuun aikana, saa kaupan päälle vielä 12 kk lisenssin Tracker ohjelmaan (arvo 79€)! 🤩

⚠️ Jos kampanjatuotteista ei löytynyt mieleistä koiratutkaa tai sinulla ei ole vaihdossa tuotavaa vanhaa laitetta, niin helmikuussa myös suorilla kaupoilla ostettuihin tutkapantoihin sisältyy 12 kk lisenssi kaupan päälle!

Tervetuloa vaihtokaupoille! 🤩

Asiantuntevaa palvelua

Eikö verkkokaupasta löydy tarvitsemaasi tuotetta? Tarvitsetko apua pannan valintaan tai uuden lisenssin? Ota yhteytä Hannaan. Hanna auttaa sinua löytämään tarvitsemasi ratkaisut.

Hanna 0400 540 885
[email protected]

Tracker-koiratutkat – kuuluvuutta ja käyttömukavuutta

Tracker-koiratutkat ovat tunnettuja erinomaisesta kuuluvuudesta, pitkästä käyttöajasta ja selkeästä sovelluksesta. Saat meiltä pantojen lisäksi valjaat ja lisävarusteet pannan käyttöön. Meiltä myös lisenssit ja SIM-kortit paikantimiin!

Tutustu muihin metsästystuotteisiin