Tracker-koiratutkat ja Genzo-radiopuhelimet lisävarusteineen

Uutuutena Ovikauppa.comin tuotevalikoimassa tarvikkeet metsästykseen ja koirien kanssa harrastamiseen! Saatavilla suoraan hyllystä Tracker-koiratutkat sekä Genzo-radiopuhelimet. Molempiin on saatavilla myös lisävarusteita ja varaosia.

Kaikki hyllyssämme olevat metsästystarvikkeet ei vielä ole vielä verkkokaupassa, vaan verkosta tilattavien tuotteiden valikoima laajenee vähitellen. Jos verkkokaupasta ei löydy tarvitsemaasi lisätarviketta, ota yhteyttä!

Hanna 0400 540 885
[email protected]

Asiantuntevaa palvelua

Eikö verkkokaupasta löydy tarvitsemaasi tuotetta? Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta tai apua pannan valintaan? Ota yhteytä Hannaan. Hanna auttaa sinua löytämään tarvitsemasi ratkaisut.

Hanna 0400 540 885
[email protected]

Tracker-koiratutkat – kuuluvuutta ja käyttömukavuutta

Tracker-koiratutkat ovat tunnettuja erinomaisesta kuuluvuudesta, pitkästä käyttöajasta ja selkeästä sovelluksesta. Saat meiltä pantojen lisäksi valjaat ja lisävarusteet pannan käyttöön. Meiltä myös lisenssit ja SIM-kortit paikantimiin!

Genzo-radiopuhelimet takaavat kuuluvuuden

Genzo-metsästysradiot kuuluvat, kun kilpailevat puhelimet lakkaavat kuulumasta. Genzon radiopuhelimet toimivat erinomaisesti haastavissakin maastoissa. Jos haluat varmistaa metsällä kuuluvuuden, Genzo on hyvä valinta radiopuhelimeksi.

Tutustu muihin tuoteryhmiin

0

Your Cart