Tracker-koiratutkat ja Genzo-radiopuhelimet lisävarusteineen

Ovikauppa.comista nyt myös tarvikkeet metsästykseen ja koirien kanssa harrastamiseen! Saatavilla suoraan hyllystä Tracker- ja Ultracom-koiratutkat, Genzo-radiopuhelimet, Burrel-riistakamerat sekä Alaskan metsästysvaatteet.

Huomaathan, ettei verkkokaupassa ole vielä kaikkia saatavilla olevia tuotteita. Jos haluamasi tuote puuttuu, ota yhteyttä!

Hanna 0400 540 885
[email protected]

Helmikuun tutkapantojen vaihtokampanja

Tuo vaihdossa mikä tahansa vanha GPS-paikannin, hyvitämme siitä jopa 200 € ostaessasi uuden Tracker- tai Ultracom-koiratutkan! Kampanja voimassa 28.2.2023 saakka.

Kampanjatuotteet sekä hinnat hyvityksen jälkeen:
⚡️Tracker Artemis Easy 689 € (hyvitys 100 €)
⚡️ Tracker Supra Easy 499 € (hyvitys 200 €)
⚡️ Ultracom R10 569 € (hyvitys 200 €)
⚡️ Ultracom R10i Hybrid 1069 € (hyvitys 200 €)
⚡️ Ultracom R10i 569 € (hyvitys 200 €, näitä ei suoraan hyllyssä, saadaan tilattua)
⚡️ Ultracom Avius 589 € (hyvitys 100 €, näitä ei suoraan hyllyssä, saadaan tilattua)

Lisäetu: 12 kk lisenssi Tracker-sovellukseen kaupan päälle!

Lisäksi, jos uuden pannan ottaa käyttöön helmikuun aikana, saa kaupan päälle vielä 12 kk lisenssin Tracker ohjelmaan (arvo 79€)! 🤩

⚠️ Jos kampanjatuotteista ei löytynyt mieleistä koiratutkaa tai sinulla ei ole vaihdossa tuotavaa vanhaa laitetta, niin helmikuussa myös suorilla kaupoilla ostettuihin tutkapantoihin sisältyy 12 kk lisenssi kaupan päälle!

Tervetuloa vaihtokaupoille! 🤩

Näytetään tulokset 1–20 / 33

Asiantuntevaa palvelua

Eikö verkkokaupasta löydy tarvitsemaasi tuotetta? Tarvitsetko lisätietoa tuotteesta tai apua pannan valintaan? Ota yhteytä Hannaan. Hanna auttaa sinua löytämään tarvitsemasi ratkaisut.

Hanna 0400 540 885
[email protected]

Tracker-koiratutkat – kuuluvuutta ja käyttömukavuutta

Tracker-koiratutkat ovat tunnettuja erinomaisesta kuuluvuudesta, pitkästä käyttöajasta ja selkeästä sovelluksesta. Saat meiltä pantojen lisäksi valjaat ja lisävarusteet pannan käyttöön. Meiltä myös lisenssit ja SIM-kortit paikantimiin!

Genzo-radiopuhelimet takaavat kuuluvuuden

Genzo-metsästysradiot kuuluvat, kun kilpailevat puhelimet lakkaavat kuulumasta. Genzon radiopuhelimet toimivat erinomaisesti haastavissakin maastoissa. Jos haluat varmistaa metsällä kuuluvuuden, Genzo on hyvä valinta radiopuhelimeksi.

Tutustu muihin tuoteryhmiin