Varaston ovet ja umpinaiset ulko-ovet nopeasti varastosta

Löydä etsimäsi varaston ovi helposti – selaa ovia koon mukaan:

Varastostamme löytyy aina eri kokoisia varaston ovia ja umpinaisia ulko-ovia, valmiina lähetettäväksi heti. Varaston ovet toimivat myös ulko-ovina paikoissa, jossa oveen ei haluta ikkunaa.

Varaston ovilla on nopeat toimitukset, sillä lähetämme ovia jokaisena arkipäivänä. Ovet voi myös noutaa varastomyymälästämme Viitasaarelta.

Näytetään tulokset 1–20 / 118

Varaston ovi nopealla toimituksella

Varastossamme on laaja valikoima eri kokoisia varaston ovia.

Valtaosa varaston ovista tarkoittaa yhtä kuin umpinainen ulko-ovi, eli niiden lämmöneristyskyky vastaa asuinrakennuksen ulko-ovea.

Kevyesti eristettyjä paneeliovia suosittelemme vain puolilämpimiin tiloihin. Kaikki HDF-pintaiset varaston ovet sopivat lämpimiin tiloihin. Valikoimassa on kevyitä yhden tiivisteen varaston ovia, vakiorakenteen kahden tiivisteen ovia sekä parhaan lämmöneristyskyvyn thermo-ovia.

Umpiovi ulko-oveksi

Vaikka umpinaiset ovet ovat nimeltään varaston ovia, ne sopivat myös ulko-oveksi. Kaikkien myymiemme varaston ovien U-arvo eli lämmöneristyskyky riittää asuinrakennuksen ulko-oveksi. Umpiovi on hyvä valinta ulko-oveksi, jos ovesta ei tarvitse näkyä sisään.

Umpinaiset ulko-ovet ovat lämmöneristyskyvyltään aina hieman parempia, kuin samalla rakenteella valmistetut ikkunalliset ovet. Mitä vähemmän ovessa on ikkunapinta-alaa, sitä paremmin se eristää lämpöä.

Monissa varaston ovissa on vain yksi tiiviste. Tuplatiivisteeseen erona on siis se, että ilmavuotoja saattaa tulla oven raosta hieman herkemmin, kuin kahden tiivisteen ovesta. Etenkin vanhemmissa taloissa ja muissa heikommin eristetyissä rakennuksissa tällä ei silti ole juurikaan merkitystä. Heikosti eristetyssä rakennuksessa lämpöä karkaa enemmän muiden rakenteiden kautta kuin oven raosta.

Kakkoslaadun varaston ovi

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun varaston ovista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia.

Osa kakkoslaadun ovista sisältää pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten pienen naarmun, kolhun tai maalivian. Näkyvämmistä kolhuista tuotteessa pyrimme mainitsemaan erikseen tuotetiedoissa.

2-laadun varaston ovissa on korkeitaan pieniä kosmeettisia haittoja. Tuotteet ovat aina toimivia tuotteita, eikä niissä ole käyttöä haittaavia vikoja.

2-laadun ovet on merkitty, jotta erotat ne 1-laadun ovista.