Parvekeovi nopeasti varastosta

Etsitkö tietyn kokoista parvekeovea? Selaa alta ovia koon mukaan!

Parvekeovet ja terassin ovet suoraan varastosta. Parvekeovilla on nopeat toimitukset, sillä lähetämme ovia jokaisena arkipäivänä. Ovet voi myös noutaa varastomyymälästämme Viitasaarelta.

Näytetään tulokset 1–20 / 52

Parvekeovet nopealla toimituksella Ovikauppa.comista

Tarvitsetko uuden oven parvekkeelle tai terassille heti? Toimitamme tilauksesi jopa saman päivän aikana, kun teet tilauksen. Nopeimmillaan uusi parvekeovi on luonasi jo seuraavana päivänä, yleensä muutaman arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Mitä eroa on parvekeovella ja terassin ovella?

Käytännössä molemmat nimitykset tarkoittavat ulko-ovea, jossa on yleensä iso ikkuna kirkkaalla lasilla. Parvekkeen ovi ja terassin ovi ovat siis sama asia. Eri valmistajat saattavat käyttää ovista vaihtelevia nimityksiä.

Parvekeovet sopivat siis monenlaiseen käyttöön tiloihin, joihin halutaan ovesta paljon valoa tai joista halutaan nähdä ulos. Näkyvyyttä voi halutessaan rajoittaa esimerkiksi sälekaihtimilla tai rullaverhoilla. Pysyvämpää näkösuojaa terassin oven ikkunaan saa esimerkiksi erilaisilla näkösuojakalvoilla.

Kakkoslaadun parvekeovet

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun parvekeovista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia.

Osa kakkoslaadun ovista sisältää pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten pienen naarmun, kolhun tai maalivian. Näkyvämmistä kolhuista tuotteessa pyrimme mainitsemaan erikseen tuotetiedoissa.

Kakkoslaadun parvekeovissa on korkeitaan pieniä kosmeettisia haittoja. Tuotteet ovat aina toimivia tuotteita, eikä niissä ole käyttöä haittaavia vikoja.

2-laadun ovet on merkitty, jotta erotat ne 1-laadun ovista.

Parvekeovi mittatilauksena

Jos varastossamme ei ole tarpeisiisi sopivaa parvekkeen tai terassin ovea, pyydä tarjous mittatilausovesta. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi: oven koko, väri, kätisyys ja ikkunan koko. Saat tarjouksen mittatilausparvekeovesta! Ota yhteyttä >>