Ovikauppa.com yhteystiedot

Varastomyymälä

Teollisuustie 16
44500 Viitasaari

Avoinna ma-pe 8-16

Myynti

Jaakko
myynti
0400 911 981
jaakko@myllynmies.fi

Elsi
myynti, verkkokauppa & markkinointi
0400 314 152
elsi@myllynmies.fi

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. Voit jättää lomakkeella myös tarjouspyynnön isommasta erästä ovia tai ikkunoita!

Ovikauppa.com –
kotimaisten ovien ja ikkunoiden edullinen verkkokauppa

Ovikauppa.com myy kotimaiset ulko-ovet ja ikkunat suoraan varastosta sekä mittatilauksena. Varastostamme löytyy 1- ja 2-laatuisia ovia ja ikkunoita. Saat kauttamme myös mittojen mukaan tilattavat ovet ja ikkunat.

Toimitamme ovia ja ikkunoita kaikkialle Suomeen (pl. Ahvenanmaa). Voit noutaa tilauksesi myös varastomyymälästämme Viitasaarelta. Olemme avoinna arkisin klo 8-16.

Kakkoslaadun ovet ja ikkunat

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun ovista ja ikkunoista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia. Osa kakkoslaadun tuotteista sisältää pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten pienen naarmun, kolhun tai maalivian. Viat ovat niin pieniä, ettei tuotteita erota kauempaa katsottuna ykköslaadusta. Kakkoslaadun tuotteet ovat aina toimivia tuotteita.

Ovien ja ikkunoiden asennus

Saat kauttamme myös ovien ja ikkunoiden asennukset. Ota yhteyttä ja kysy, onko asennuspalvelu saatavilla alueellasi!

Ovikauppa.comin omistaa Myllyn Mies Oy

Ovikauppa.com on  Myllyn Mies Oy:n (y-tunnus 2162185-0) verkkokauppa. Myllyn Mies Oy on monialayritys, joka keskittyy rakennusmateriaalien ja remontointipalveluiden myyntiin sekä puukauppaan. Myllyn Mies on vakavarainen ja luotettava kauppakumppani.

>> Ovikauppa.com toimitusehdot
>> Rekisteri- ja tietosuojaseloste
>> Myllyn Mies Oy

Myllyn Mies Oy logo
Myllyn Mies Oy - AAA-luottoluokitus 2020
0

Your Cart