Tarjous ovet ja ikkunat heti varastosta

Löytyisikö alennustuotteistamme sinun tarpeisiisi sopiva, halpa ovi tai ikkuna?

Tältä sivulta löydät ovet ja ikkunat tarjoushintaan. Aletuotteet ovat esimerkiksi viimeisiä kappaleita, valikoimasta poistuvia tuotteita tai pikkuvikaisia ovia ja ikkunoita. Kaikilla outlet-ovilla ja ikkunoilla on nopeat toimitukset, sillä lähetämme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Tilaukset voi myös noutaa varastomyymälästämme Viitasaarelta.

Näytetään tulokset 1–20 / 56

Poisto ovet ja ikkunat outlet-hinnoin

Myymme suoraan varastosta poisto ovet ja poisto ikkunat edulliseen hintaan! Joissain poistotuotteissa on kolhuja, jotkut ovat erän loppuja ja viimeisiä kappaleita. Katso, löytyykö alennuksesta etsimäsi ovi tai ikkuna!

2-laadun ovia ja ylijäämäovia

Valikoimassamme on 1- ja 2-laadun tuotteita. Ykkös- ja kakoslaadun suurin ero on, ettei kakkoslaatuna myytävillä tuotteilla ole tehtaan myöntämää takuuta.

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun ovista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia. Jotkin kakkoslaadun ovet sisältävät pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten naarmun, kolhun tai maalivian. 2-laadun ovet ovat aina toimivia ovia.

Kakkoslaadun tuotteet on aina merkitty erikseen, jotta tunnistat ne eroon takuun kanssa myytävistä ykköslaadun tuotteista.

Lue lisää kakkoslaadun määritelmästä >>