Päijänne-ovi – matalaenergiaovi perusoven hinnalla

Päijänne-ovien perusmallisto on markkinoiden lämpimimmästä päästä: ovirakenne on 90 mm paksu ja täyttää tiukimmatkin lämmönläpäisyvaatimukset. Päijänne-ovilta saat perusoven hinnalla erityisen lämpimän ja huomiotaherättävän jykevän oven.

Kaikki Päijänne-ovien ulko-ovet ovat CE-sertifioituja ja ne suunnitellaan ja valmistetaan Päijänteen äärellä Sysmässä. Oville on myönnetty kotimaisen korkean valmistusasteen osoittava Avainlippu-merkki.

Päijänne-ovet suoraan varastosta

Suoraan varastomyymälästämme on saatavilla vaihteleva valikoima laadukkaita Päijänne-ovia. Tutustu valikoimaan alta!

Näytetään tulokset 1–20 / 166

Päijänne-ovet – palveleva kotimainen perheyhtiö ja ulko-ovivalmistaja

Päijänne-ovia valmistetaan keskellä suomalaista järvimaisemaa, Sysmässä, lähellä Päijänteen rantaviivaa. Valmistaja on 60-vuotias perheyritys, jolle on kertynyt rautaista ulko-ovien valmistuskokemusta jo yli 25 vuoden ajalta. Päijänne-ovi on suunniteltu kestäväksi ja pitkäikäiseksi hankinnaksi, ja se pitää viiman ja tuiskun ulkopuolella siinä missä kodin lämmön seinien sisäpuolella.

Päijänne-ovien tuotteet perustuvat puuhun. Puu on luonnollinen, kodikas ja todella kaunis materiaali. Tuotteiden laatu taataan valikoimalla käyttämämme materiaalit huolella ja kiinnittämällä erityishuomiota oviemme lämmönpitävyyteen.

Päijänne-ovien perusmallisto on markkinoiden lämpötehokkain, sillä Päijänne-ovet valmistaa yksinomaan 90 mm paksuja, niin sanottuja matalaenergiaovia perusoven hinnalla.

Tämä periaatepäätös takaa sen, että kaikki Päijänne-ovien ulko-ovimallit ja autotallin ovat rakennusmääräysten mukaisesti U-arvoltaan 0,7 tai alle sen. Kaikki parvekkeenovet lasikoosta riippumatta alittavat U-arvon 1,0 ja melkein kaikki 0,7, täyslasisia malleja lukuunottamatta.

Päijänne-ovet takaa, että ovet ovat virheettömiä sekä materiaaliltaan että työn laadultaan. Päijänne-ovet myöntää valmistamilleen ulko-oville 3 vuoden tuotetakuun ja 12 vuoden suoranapysymistakuun.

Päijänne-oven rakenne

Kauttamme myös Päijänne-ovet mittatilauksena

Päijänne-ovien ulko-ovimallisto on kautta linjan 90 mm paksu ja täyttää vuoden 2018 alussa voimaan astuneen Suomen rakennusmääräyskokoelman uuden vaatimuksen ulko-oven U-arvosta 0,7 W/(Km²).

Hirsitalo, kivitalo, perinteinen puutalo – keskenään kovin erilaisissa rakennuksissa on arkkitehtonisestikin monenlaisia tarpeita. Päijänne-ovien mallisto on monipuolinen; se on raikas ja moderni, mutta vastaa yhtälailla myös perinteisempään ovimakuun. Päijänne-ovi on monin eri ulkonäköön ja toiminnallisuuteen vaikuttavin lisävarustein räätälöitävissä vastaamaan toiveitasi ja suunnitelmiasi, sekä talosi asettamia tarpeita.

Maalatut ovet ovat huoltovapaita ja niiden ulkonäkö on pienellä vaivalla vain väriä vaihtamalla räätälöitävissä kotisi arkkitehtuuriin ja maisemaan sopivimmaksi. Kuuden tehdasvärin ja vakiovalkoisen lisäksi voit tehdä valinnan mistä tahansa Suomessa yleisesti käytetystä värikartasta.

Saarnimallisto vastaa kaikista vaateliaimpaankin makuun viilupintaisilla, kauniilla ja moderneilla ovimalleillaan. Massiivipuulla paneloidut malliston lippulaivamallit Taimen ja Taimen umpi ovat talosi todellinen silmänilo ja sisäänkäyntisi suvereeni kruunu. Varustele lippulaivaovi levikkein tai sivuikkunoin ja saat taloosi jotain todella näyttävää ja sisäänkutsuvaa tunnelmaa.

Päijänne-ovi tarjoaa ulko-ovimallistonsa lisäksi Huhti-parvekeovet lukuisissa eri ikkunakorkeuksissa niin maalattuna hdf-pinnalla, kuin alumiinipintaisenakin. Päijänne-ovilta saat myös autotallin pariovet autotalliin, harrastetilaan, tekniseen tilaan tai varastoon. Räätälöi nämä kaikki uniikkien toiveidesi pohjalta ja saat taloosi huolitellun sisäänkäyntikokonaisuuden.

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous yksilöllisestä Päijänne-ovestasi!