Verkkokaupan toimitusehdot, voimassa 1.1.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Myllyn Mies Oy, y-tunnus 2162185-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Ovikauppa.com-verkkokaupan kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti tilauksella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat erillisen viestin, kun tilauksesi on valmis ja luovutettu kujetukseen. Tilaukset, joiden toimitustavaksi on valittu ”Nouto varastomyymälästä”, voi noutaa koska vain aukioloaikojemme puitteissa.

Varastomyymälästä myytävät tuotteet ovat samoilla saldoilla kuin verkkokaupan tuotteet. Mikäli verkkokaupan kautta tilaamasi tuote on myyty samaan aikaan varastomyymälästä ja tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Maksutavat

Maksat ostoksesi helpoimmin Paytrail-maksuvälityspalvelun kautta pankkimaksuna, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla.

Maksu onnistuu myös tilisiirrolla ennakkomaksuna ja kortti- tai käteismaksuna noudon yhteydessä.

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrail

Tilisiirto ennakkomaksuna

Voit valita maksutavaksi myös tilisiirron. Tilisiirrolla maksettavat tilaukset lähetämme sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Saat laskun tilauksella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pankkiyhteyksistä riippuen tilauksen tekemisestä sen lähettämiseen kuluu 1-3 arkipäivää.

Paytrail-maksutapaa käytettäessä pankki- tai luottokorttimaksusi suoritus näkyy meillä välittömästi. Siksi Paytrail-maksutapaa käytettäessä toimitus on yleensä tilisiirtoa nopeampi.

Käsittelemme tilauksia varastomyymälämme aukioloaikoina. Pidämme varausta 5 arkipäivää. Jos maksua ei suoriteta sinä aikana, tilaus raukeaa.

Maksu noudettaessa

Ostokset pystyy maksamaan myös paikan päällä varastomyymälässämme yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla tai käteisellä.

Toimituskulut

Tarkat rahtikustannukset tilauksellesi näet kassalla. Rahtihintaan vaikuttaa toimitusosoitteen sijainti ja tilatut tuotteet.

Toimituskulu sisältää toimituksen DB Schenkerillä kuormatilan välittömään läheisyyteen. Mikäli vastaanottaja tilaa kuljetukseen lisäpalveluita (esim. sisäänkanto, päivämääräjakelu tms.) veloitetaan tilaajalta kuljetusyhtiön lisäpalveluhinnaston mukaiset lisämaksut. Hyväksymällä tilausehdot tilaaja hyväksyy myös kuljetuksen lisäpalvelut maksettavaksi.

Suoraan varastosta myytävät tuotteet

Tarkat rahtikustannukset tilauksellesi näet kassalla. Rahtihintaan vaikuttaa toimitusosoitteen sijainti sekä tilattujen tuotteiden määrä ja koko.

Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Rahtihinnat Manner-Suomeen (pl. Lapin pohjoisemmat osat)

Perusrahtikulu 55 €
+ 10 € per ovi tai pieni ikkuna
+ 30 € per iso ovi (esim. vakiokokoista leveämpi ovi)
+ 40 € per iso ikkuna (yli 1500 mm leveä tai korkea)

Rahtihinnat erikoistoimitusalueille Lappiin ja saaristoon (pl. Ahvenanmaa)

Perusrahtikulu 115 €
+ 10 € per ovi tai pieni ikkuna
+ 30 € per iso ovi (esim. vakiokokoista leveämpi ovi)
+ 40 € per iso (yli 1500 mm) ikkuna

Nouto

Voit myös noutaa tilauksesi itse varastomyymälästämme Viitasaarelta. Varastomyymälämme on avoinna arkisin klo 8-16. Varastoltamme itse noudetuilla tilauksilla ei ole toimituskuluja. Varastomyymälämme sijaitsee nelostien läheisyydessä osoitteessa

Myllyn Mies Oy/Ovikauppa.com
Teollisuustie 16
44500 Viitasaari

Mittatilaustuotteet

Mittatilaustuotteiden toimituskulut näet aina tilausvahvistukselta.

Toimitusajat

Varastotilauksesi lähtee meiltä DB Schenkerin kuljetukseen yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja maksamisesta. Yleensä tilauksesi lähtee varastoltamme samana tai tilauksen maksamista seuraavana arkipäivänä. Kuljetuksessa kestää yleensä varastolta asiakkaalle 1-3 arkipäivää, toimituspaikasta riippuen.

Mittatilaustuotteiden arvioitu valmistumisviikko ilmoitetaan sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä.

Emme vastaa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kuluista tai tilauksen toimituksen viivästymisen aiheuttamista kuluista. Emme myöskään vastaa ovi- ja ikkunatehtaiden tuotannon viivästymisistä.

Suosittelemme tilaamaan tarvitsemasi tuotteet hyvissä ajoin ennen asennuksen ajankohtaa. 

Varastotuotteet

Paytrailin kautta maksetut tilaukset lähetämme yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Jos teet tilauksen aamulla, tilauksesi voi lähteä varastoltamme jo samana päivänä.

Jos olet valinnut maksutavaksi tilisiirron, lähetämme tilauksesi, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme. Pankkiyhteyksistä riippuen tilauksen maksamisesta sen lähetykseen kuluu 1-3 arkipäivää.

Kuljetuksessa kestää yleensä 1-3 arkipäivää. Haja-asutusalueille voi olla harvennettu jakelu, jonka vuoksi kuljetuksessa saattaa kestää useampi päivä.

Tilauksesi toimittaa DB Schenker. Saat kuljetusliikkeeltä tiedon tarkemmasta toimitusajasta puhelimeesi ennen toimitusta. Tarkistathan, että tilauksella antamasi puhelinnumero on oikein, jotta saat ilmoituksen.

Varastoltamme itse noudettavat tuotteet saat heti mukaan. Huomioithan, että tilausta noudettaessa sen lastaamisessa ja pakkaamisessa saattaa kestää hetki.

Mittatilausovet ja -ikkunat

Meidän kauttamme saa tilattua myös eri valmistajien mittatilausovia ja -ikkunoita. Mittatilausovien ja -ikkunoiden toimitusaika on yleensä noin 6 viikkoa. Tiedon tarkemmasta arvioidusta toimitusajasta saat tilausvahvistuksen yhteydessä. Emme vastaa ovi- ja ikkunatehtaiden tuotannon myöhästymisistä. 

Huomaathan, että arvioitu toimitusaika tarkoittaa viikkoa, jolloin tilaus valmistuu ja toimitetaan tehtaalta. Jos tilaus valmistuu vasta loppuviikosta, se on todennäköisesti perillä asiakkaalla vasta seuraavalla viikolla.

Mittatilaustuotteet toimitetaan yleensä rahdilla suoraan asiakkaalle. Tiedon mittatilaustuotteen toimituskuluista ja toimitustavoista saat tehdessäsi tilausta.

HIT-Nordic-mittatilausikkunoita saa tilattua suoraan ikkunaverkkokaupan kautta (https://ovikauppa.ikkunaverkkokauppa.fi/). 

Tilaamiesi ikkunoiden toimituskulut näet ikkunaverkkokaupan  kassalla. Samalla voit valita itse toivomasi toimitusajan tarjolla olevista vaihtoehdoista. HIT-Nordic-mittatilausikkunat voi myös noutaa itse suoraan Hämeenkyrön ikkunatehtaalta.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Maksu palautetaan asiakkaalle, kun palautus on hyväksytty.

Asiakas sitoutuu maksamaan itse palauttamansa tilauksen toimitus- ja palautuskulut.

Vaihto- ja palautusasioiden käsittelyssä tulee aina olla yhteydessä Myllyn Mies Oy:öön, joka omistaa Ovikauppa.com-verkkokaupan:

[email protected]
0400 314 152

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 0400 314 152.

Huomioithan, että 2-laadun ovilla ja ikkunoilla ei ole tehtaan myöntämää takuuta. 2-laadun tuotteet saattavat sisältää kolhuja, tahroja tms. kosmeettisia haittoja ilman, että kyseessä on viallinen tuote. Näkyvämmistä kolhuista tuotteessa pyrimme mainitsemaan erikseen tuotetiedoissa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakas sitoutuu tutustumaan voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimituskuluja. Muutokset koskevat niiden voimaan tulon jälkeen tehtyjä tilauksia.

Selvien hinnoitteluvirheiden kohdalla hinta ei sido myyjää. Jos hintavirhe on niin suuri, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virhe, asiakkaalta veloitetaan erotus tuotteen todelliseen arvoon tai kauppa puretaan.

Myllyn Mies Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Myllyn Mies Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Olethan yhteydessä lisätiedoissa 0400 314 152 tai [email protected]

0

Your Cart