Koiratutka Tracker Artemis Easy

789.00 

Tracker Artemis -koiratutka on yhdistelmä hyväksi todettua sekä uutta teknologiaa. Artemiksessa on Tracker Suprasta tuttu Super-antenni. Uutuutena Tracker Artemis käyttää vähän energiaa kuluttavaa ja kuuluvuudeltaan aiempia verkkoja parempaa IoT 4G-teknologia. Artemiksessa on aiempaa isompi akku ja pienempi virrankulutus, eli entistäkin pidempi käyttöaika.

Pakkaukseen sisältyy koiratutka, verkkolaturi sekä käyttöohje.

Huom! Tracker Artemiksen SIM-korttia ei pysty vaihtamaan, eikä tavallinen SIM-kortti toimi laitteessa. Laitteen takuu raukeaa, jos SIM-kortti poistetaan.

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 17982 Osastot: ,

Kuvaus

Tracker Artemis -koiratutka on yhdistelmä hyväksi todettua sekä uutta teknologiaa.

Siinä on tuki 2G-verkolle, mutta myös uusi NB-IoT / LTE-CAT M1, joka on vähän energiaa kuluttava ja kuuluvuudeltaan aiempia parempi IoT 4G-teknologia. Tulevaisuudessa 2G- ja 3G -verkot tulee korvaamaan IoT 4G, joka takaa huomattavasti paremman kuuluvuuden pienemmällä virrankulutuksella. Tracker Artemis on siis järkevä valinta myös tulevaisuuden kannalta.

Tracker Artemis -koiratutkan ohjelmisto on etäpäivitettävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia pannan päivityksistä itse. Artemiksessa on myös uusi ja tarkka haukkulaskuri sekä kirkkaat etäkäytettävät led-valot. Tracker Artemiksessa on aiempaa isompi akku ja pienempi virrankulutus, eli aiempaa pidempi käyttöaika.

Artemiksessa on Tracker Suprasta tuttu Super-antenni. Koiratutkaa on mahdollista käyttää myös ilman antennia alueilla, joilla on hyvät puhelinkentät.

Tracker Artemiksesta voi tilata ääninäytteen koiran haukusta ja kuunnella suoraan kartalta siitä kohdasta, jossa koira on haukkunut. Haukkuäänet näytetään koiran jäljessä, joten tiedät tarkalleen, missä kohdassa maastoa koira on haukkunut. Äänet tallentuvat myös jälkipeleihin, joista ne on mahdollista kuunnella jahdin jälkeen ja jakaa myös kavereille.

Tracker Artemis on ergonominen GPS-panta koiralle. Siinä ei ole teräviä kulmia ja se tulee mahdollisimman lähelle koiraa, jotta se hakkaisi vähemmän koiran rintaa tai jalkoja kovassa menossa.

Tracker Artemiksessa on oranssi huomiovärinen panta, joka lisää koiran näkyvyyttä metsässä. Pannan väri on helppo vaihtaa itselle mieluisaksi myöhemmin.

Pakkaukseen sisältyy koiratutka, verkkolaturi sekä käyttöohje.

Tracker Artemis jatkaa Trackerin Easy -konseptia. IoT-SIM-kortti sisältyy esiasennettuna koiratutkan hintaan ensimmäiselle käyttövuodelle, eikä SIM-kortin hankkimisesta tai asentamisesta tarvitse erikseen huolehtia. IoT-SIM vaihtaa eri operaattoreiden verkkojen (DNA, Elisa, Telia) välillä automaattisesti parhaan kuuluvuuden mukaan.

Huom! Tracker Artemiksen SIM-korttia ei pysty vaihtamaan, eikä tavallinen SIM-kortti toimi laitteessa. Laitteen takuu raukeaa, jos SIM-kortti poistetaan.

Paino
290 g (lähetin akkuineen)

Verkko
LTE Cat M1, Nb-IoT, GSM (2G)

Satelliitit
A-GPS+GLONASS

Akku
3200 mAh

Toimintalämpötila
-25C/+55C

Muut ominaisuudet
3 led-valoa, heijastinpanta, vesitiivis, iskunkestävä, IoT-SIM sisältyy, Supra Super-Antenni, Bark Exact-haukkulaskuri

Lisätiedot

Paino 0.0 kg (kilogramma)

Toimitus

Suoraan varastosta myytävät ovet ja ikkunat

Jos tilauksellasi on useita ikkunoita, rahtihinta saattaa nousta todellista hintaa korkeammaksi. Kysy tällöin tarjous tilauksesi toimituksesta!

Rahtihinnat Manner-Suomeen (pl. Lapin pohjoisemmat osat)

Perusrahtikulu 70 €
+  ovi tai pieni ikkuna 10 €/kpl
+ iso ovi 30 €/kpl
+ keskikokoiset ikkunat koosta riippuen 40-70 €/kpl
+ isot ikkunat hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Isojen tuotteiden toimitus hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Jos olet tilaamassa useita ikkunoita, pyydä tarjous tilauksesi toimituskuluista!

Pyydä hinta ikkunatilauksen toimitukselle >>
Pyydä hinta liiterin toimitukselle >>

Rahtihinnat erikoistoimitusalueille Lappiin ja saaristoon (pl. Ahvenanmaa)

Perusrahtikulu 140 €
+  ovi tai pikkuikkuna 10 €/kpl
+ iso ovi 30 €/kpl
+ ikkunoiden toimituskulut erikoistoimitusalueille hinnoitellaan tapauskohtaisesti

Ikkunoiden ja liitereiden toimitus hinnoitellaan erikoistoimitusalueille aina tapauskohtaisesti.

Pyydä hinta ikkunatilauksen toimitukselle >>
Pyydä hinta liiterin toimitukselle >>

Toimitusajat

Varastotilauksesi lähetetään DB Schenkerillä yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja maksamisesta. Nopeimmillaan tilauksesi toimitetaan jo samana päivänä.

Tarkat rahtikustannukset tilauksellesi näet kassalla. Rahtihintaan vaikuttaa toimitusosoitteen sijainti, tilauksen koko ja tilattujen tuotteiden koko.

Voit myös noutaa tilauksesi itse varastomyymälästämme Viitasaarelta.

Pientoimitustuotteet

Pienet tuotteet, kuten lukot, painikkeet ja tutkapannat toimitetaan Postilla. Pinten tuotteiden toimituskulu on 9,99 euroa. Jos samalla tilauksella on myös isompia rahtituotteita (esim. ovi), pientoimitustuotteet toimitetaan maksutta rahtituotteen mukana.

HIT-Nordic -mittatilausikkunat

Ikkunoiden toimitusaika normaalisti noin 6 viikkoa. Toimituskulut riippuvat tilauksen koosta. 

Näet toimituskulut ja tarkemman arvioidun toimitusajan ikkunaverkkokaupan kassalla. Ikkunat voi myös noutaa itse suoraan Hämeenkyrön ikkunatehtaalta.

Takuu

Alla tiivistetysti eri ovi- ja ikkunavalmistajien takuuehdot. Tarkat ja ajantasaiset takuuehdot näet aina valmistajan verkkosivuilta. Huomaathan, että takuuehdot pätevät vain ykköslaadun tuotteisiin.

Päijänne-ovet:

Päijänne-ovien valmistamilla ykköslaadun ovilla on 3 vuoden tehdastakuu ja 12 vuoden suoranapysymistakuu. Lasielementeillä on 5 vuoden tiiveystakuu.

Edux-ovet:

Hdf-pintaisilla ovilla on 2 vuoden rakennetakuu ja 10 vuoden suoranapysymistakuu. Paneeliovilla on 2 vuoden rakennetakuu. Eristyslasielementtien tiiveystakuu on 5 vuotta.

HIT-Nordic-ikkunat:

Puuosien lahoamattomuustakuu 10 vuotta, eristyslasielementtien takuu 5 vuotta. Muiden osien takuu 2 vuotta.

Kaskipuun ovet:

Hdf-pintaisilla ulko-ovilla on 3 vuoden materiaali- ja rakennekestävyystakuu sekä 15 vuoden suoranapysymistakuu.

2-laadun tuotteet:

Kakkoslaatuna myytävillä tuotteilla ei ole valmistajan myöntämää takuuta. Jos tuotteessa on jokin toiminnallinen vika, tuote voidaan vaihtaa toiseen tai kauppa perua. Huomaathan, että ostamalla kakkoslaatuisen tuotteen hyväksyt sen, että tuotteessa voi olla jokin pieni kosmeettinen virhe. Pienet kosmeettiset virheet eivät ole peruste kaupan purkamiselle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koiratutka Tracker Artemis Easy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *