Vakiorakenteen ulko-ovessa on tuplatiiviste

Vakiorakenteen ulko-ovi on rakenteeltaan riittävän lämmin keskiverto asuinrakennukseen. Ovessa on kaksi tiivistettä ja ikkunassa 3K-lasi. Vakiorakenteinen ulko-ovi on lämpimämpi kuin kevytrakenteen ulko-ovi, mutta hepposempi kuin matalaenergiaovi.

Vakiorakenteen ulko-ovilla on nopeat toimitukset, sillä lähetämme ovia jokaisena arkipäivänä. Ovet voi myös noutaa varastomyymälästämme Viitasaarelta.

Näytetään tulokset 1–20 / 47

Etsitkö jonkin muun tyyppistä ovea?

Ulko-oven vakiorakenne

Vakiorakenteen ulko-ovissa on tuplatiiviste. Kaksi tiivistettä varmistaa, ettei oven raosta vedä tai tuule. Jos ovessa on ikkuna, vakiorakenteisen ulko-oven ikkunassa on 3K-lasi.

Ulko-ovea valittaessa vakiorakenteen ulko-ovi on perusvarma valinta. Ovi ei ole rakenteeltaan se lämpimin, mutta ei kevyinkään.

Vakiorakenteisen ulko-oven lämmöneristys

Vakiorakenteen ulko-ovet täyttävät asuinrakennuksen lämmöneristysvaatimukset. Vakiorakenne tarkoittaa, että U-arvo on korkeintaan yksi.

Jos tarvitset vakiorakennetta parempaa lämmöneristystä, tutustu matalaenergiaoviin. Niiden eristys ja lasi on vakiorakenteen ovea parempi.

Jos taas tilaan ei tarvita parasta lämmöneristystä, vaan yksikin tiiviste riittää, katso kevytrakenteisten ulko-ovien valikoima.