Mittatilausikkunat edullisesti – laske itse hinta ja tilaa!

Tilaa kauttamme Hämeenkyrön ikkunatehtaan valmistamat, kotimaiset ja edulliset mittatilausikkunat! Määrittele ikkunoidesi mitat, materiaalit ja varusteet. Näet reaaliaikaisesti, miten muutokset vaikuttavat ikkunoidesi ulkonäköön ja hintaan.

Kun suunnittelet ja tilaat ikkunat itse, saat unelmiesi ikkunat erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Tarvitsetko ikkunat heti? Tutustu varastovalikoimaamme

Etkö pysty odottamaan mittatilausikkunoiden valmistumista, vaan tarvitset ikkunat heti? Varastossamme on laaja valikoima eri kokoisia ikkunoita.

Selaa suoraan varastostamme toimitettavia ikkunoita ikkunatyypin mukaan:

Edulliset HIT-Nordic-ikkunat mittatilauksena

Kotimaiset HIT-Nordic-ikkunat ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä sekä laadultaan erinomaisia. Laadun ja käytettävyyden takaa vuosien tuotekehitystyö. Moderni, pitkälle automatisoitu tuotantolinja puolestaan mahdollistaa ikkunoiden edullisen hinnan.

HIT-Nordic-ikkunat valmistaa Hämeenkyrön ikkunatehdas. Ikkunat voi tilata suoraan toimitusosoitteeseen tai noutaa tehtaalta Hämeenkyröstä. Korkean kotimaisuusasteen ansiosta ikkunoille on myönnetty avainlippu.

Mittatilausikkunoiden ikkunatyypit

Valitse ikkunatyypit tarpeidesi mukaan. Tilaa makuuhuoneeseen tuuletusikkunallinen avattava ikkuna ja olohuoneeseen lattiasta kattoon ulottuva kiinteä ikkuna.

Uusiin, energiatehokkaisiin koteihin suosittelemme erittäin hyvin lämpöä eristäviä ECO-mallin ikkunoita. Vanhaan talon ilmettä kunnioitat valitsemalla puuikkunat.

Apua mittatilausikkunoiden tilaamiseen verkosta

Mittatilausikkunat pystyy tilaamaan itse helposti verkosta. Voit suunnitella vapaasti ikkunoiden ulkonäön ja tarvitsemasi lisätarvikkeet. Ennen varsinaisen tilauksen tekoa on selvitettävä kuitenkin monta asiaa.

Jos ikkunoiden tilaaminen tuntuu haastavalta ja valintojen tekeminen jännittää, alla on lisätietoa valintojen tekemiseksi.

Autamme myös mielellämme ikkunoiden valitsemisessa! Ota yhteyttä, jos tarvitset apua ikkunoiden tilaamisessa.