Mittatilausikkunat edullisesti - Ovikauppa.com

Mittatilausikkunat edullisesti – laske itse hinta ja tilaa!

Tilaa kauttamme Hämeenkyrön ikkunatehtaan valmistamat, kotimaiset ja edulliset mittatilausikkunat! Määrittele ikkunoidesi mitat, materiaalit ja varusteet. Näet reaaliaikaisesti, miten muutokset vaikuttavat ikkunoidesi ulkonäköön ja hintaan.

Kun suunnittelet ja tilaat ikkunat itse, saat unelmiesi ikkunat erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Mittatilausikkunoiden ikkunatyypit

Valitse ikkunatyypit tarpeidesi mukaan. Tilaa makuuhuoneeseen tuuletusikkunallinen avattava ikkuna ja olohuoneeseen lattiasta kattoon ulottuva kiinteä ikkuna. Uuteen taloon suosittelemme erittäin hyvin lämpöä eristäviä ECO-ikkunoita. Vanhaan talon ilmettä kunnioitat valitsemalla puuikkunat.

Edulliset HIT-Nordic-ikkunat mittatilauksena

Kotimaiset HIT-Nordic-ikkunat ovat hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä sekä laadultaan erinomaisia. Laadun ja käytettävyyden takaa vuosien tuotekehitystyö. Moderni, pitkälle automatisoitu tuotantolinja puolestaan mahdollistaa ikkunoiden edullisen hinnan.

HIT-Nordic-ikkunat valmistaa Hämeenkyrön ikkunatehdas. Ikkunat voi tilata suoraan toimitusosoitteeseen tai noutaa itse tehtaalta Hämeenkyröstä. Korkean kotimaisuusasteen ansiosta ikkunoille on myönnetty avainlippu.

MSE ALU

Ikkunat suoraan varastosta

Tarvitsetko uuden ikkunan heti? Toimitamme ikkunoita myös suoraan varastosta. Tutustu suoraan varastostamme löytyviin ikkunoihin ja tilaa ikkunat heti. Varastaosta myytävät ikkunat toimitamme sinulle muutamassa päivässä!

0

Your Cart