Mitä vikoja kakkoslaadun ovissa ja ikkunoissa on?

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun ovista ja ikkunoista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia.

Osa kakkoslaadun tuotteista sisältää pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten pienen naarmun, kolhun tai maalivian. Viat ovat yleensä niin pieniä, ettei tuotteita erota kauempaa katsottuna ykköslaadusta, vaan vika täytyy etsimällä etsiä. Jos tuotteessa on jokin näkyvämpi kolhu tai vika, siitä on mainittu erikseen tuotekuvauksessa.

Kakkoslaadun tuotteet ovat aina toimivia tuotteita.

Miten oven kätisyys katsotaan?

Ovien kätisyys tarkoittaa sitä, kummalle puolelle ovi aukeaa, eli kummalla puolella saranat ulkoa katsottuna ovat. Oikeakätisen, ulospäin aukeavan oven saranat ovat siis ulkoa katsottuna oikeassa laidassa.

Miten ikkunan kätisyys katsotaan?

Avattavien ikkunoiden kätisyys tarkoittaa sitä, kummalle puolelle ikkuna aukeaa, eli kummalla puolella saranat sisältä katsottuna ovat. Oikeakätisen, sisäänpäin aukeavan ikkunan saranat ovat siis ikkunan oikeassa laidassa.

Millainen takuu II-laadun tuotteilla on?

II-laadun ovilla ja ikkunoilla ei ole samaa tehtaan myöntämää takuuta, kuin I-laatuisilla uusilla tuotteilla. Mikäli toimitettu tuote on viallinen, olemme tietenkin avuksi. Olethan oneglmatilanteissa yhteydessä meihin.

Mitä ovi- ja ikkunamalleja on saatavilla II-laatuisena?

Varastossamme olevat ovi- ja ikkunamallit vaihtelevat saatavuuden mukaan. Uusia ovia tulee satunnaisesti lisää.

Miksi saman näköisillä ovilla on eri hintoja?

Eri ovimalleja voidaan valmistaa eri lämmöneristysominaisuuksilla. Mitä tiiviimmän oven haluat, sitä parempi lämmöneristys kannattaa valita. Myymissämme ovissa lämmöneristystä on pääsääntöisesti kolmenlaista:

  • yhden tiivisteen ovet
  • kahden tiivisteen vakiorakenteen ovet
  • vakiorakennetta paremmin eristetyt thermo- ja matalaenergiaovet.

Joillain ovilla hinta on matalampi esimerkiksi näkyvän kolhun vuoksi. Näkyvistä kolhuista tai muista isommista virheistä on aina erillinen maininta ja kuva.

Mitä U-arvo tarkoittaa?

U-arvo kuvaa tuotteen lämmöneristyskykyä. Mitä pienempi U-arvo on, sitä paremmin ovi tai ikkuna eristää lämpöä. Nykyään ovien ja ikkunoiden U-arvon tulee olla korkeintaan 1, matalaenergiataloissa alle 0,8.

Miten ovien koot mitataan?

Ovien koot mitataan karmien ulkoreunasta. Älä siis tilaa ovea ovilehden mittojen mukaan, vaan katso, että uusi ovi mahtuu karmeineen seinässä olevaan aukkoon. Jos et löydä tismalleen oikean kokoista ovea, aukkoon pystyy laittamaan aina hieman pienemmän oven. Usein oven aukkoa pystytään myös korottamaan tai leventämään.

Mikä merkitys oven tai ikkunan karmin syvyydellä on?

Oven tai ikkunan karmissa tärkeintä on, ettei karmin syvyys ole seinän paksuutta suurempi. Karmi kannattaa siis olla jonkin verran seinää pienempi, jotta listoitukset saadaan kauniisti paikoilleen. Mitä kapeampi karmi on seinän paksuuteen verrattuna, sitä enemmän listoitustyötä oven tai ikkunan asennus vaatii.

Mitä oven mukana tulee?

Oven hintaan sisältyy aina karmit ja lukkorunko. Tarvitset lisäksi vain avainpesän ja painikkeen. Kun ostat lukot ja kahvat meiltä, asennamme ne oveen valmiiksi ja sarjoitamme lukot halutessasi samalle avaimelle. Siten säästyt lukkosepän tilaamiselta. Saat meiltä myös valmiita asennuspaketteja, jotka sisältävät karmiruuvit ja uretaanivaahdon.

Miten toimituskulut muodostuvat?

Suoraan varastosta myytävien ovien ja ikkunoiden sekä Kaskipuun mittatilausovien toimituskulut muodostuvat perusrahtikulusta ja kulusta per tilattu tuote. Lopulliset rahtikulut näet kassalla lisättyäsi toimitusosoitteen.

  • Perusrahtikulu on 55 euroa, pois lukien saaristossa ja Lapissa sijaitsevat erikoistoimitusalueet. Erikoistoimitusalueille perusrahtikulu on 95 euroa.
  • Perusrahtikulun lisäksi toimitushintaan lisätään tuotekohtainen lisä. Ovien ja pienempien ikkunoiden lisä on 10 euroa per ovi tai ikkuna. Isojen, yli 1500 mm kanttiinsa olevien ikkunoiden lisä on 40 euroa per ikkuna.

HIT-Nordic-mittatilausikkunoiden toimituskulut näet ikkunaverkkokaupasta tilatessasi ikkunoita.

Tutustu tarkemmin toimitusehtoihimme >>

Kauanko tilaukseni toimituksessa kestää?

Suoraan varastosta myytävät tuotteet lähetetään Kiitolinjalla yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja maksamisesta.

Kaskipuun mittatilausovien toimitusaika noin 5-6 viikkoa. Tarkemman arvioidun toimitusajan saat tehtaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

Jos tilauksellasi on sekä mittatilausovia että suoraan varastosta myytäviä ovia, toimitamme koko tilauksen kerralla sitten, kun mittatilausovet valmistuvat.

Voit noutaa tilauksesi myös itse varastomyymälästämme Viitasaarelta.

HIT-Nordic-mittatilausikkunoiden toimitusaika normaalisti noin 4 viikkoa. Toimituskulut riippuvat tilauksen koosta. Näet toimituskulut ja tarkemman arvioidun toimitusajan kassalla. Mittatilausikkunat voi myös noutaa itse suoraan Hämeenkyrön ikkunatehtaalta.

Millaisia ehtoja Ovikauppa.comista tilaamiseen liittyy?

Voit tutustua toimitusehtoihimme ja rekisteriselosteeseemme alta:

0

Your Cart