Mitä tarkoittaa II-laadun ovi tai ikkuna?

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun ovista ja ikkunoista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia. Osa kakkoslaadun tuotteista sisältää pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten pienen naarmun, kolhun tai maalivian. Viat ovat nii pieniä, ettei tuotteita erota kauempaa katsottuna ykköslaadusta, vaan vika täytyy etsimällä etsiä. Kakkoslaadun tuotteet ovat aina toimivia tuotteita.

Miten oven kätisyys katsotaan?

Ovien kätisyys tarkoittaa sitä, kummalle puolelle ovi aukeaa, eli kummalla puolella saranat ulkoa katsottuna ovat. Oikeakätisen, ulospäin aukeavan oven saranat ovat siis ulkoa katsottuna oikeassa laidassa.

Miten ikkunan kätisyys katsotaan?

Avattavien ikkunoiden kätisyys tarkoittaa sitä, kummalle puolelle ikkuna aukeaa, eli kummalla puolella saranat sisältä katsottuna ovat. Oikeakätisen, sisäänpäin aukeavan ikkunan saranat ovat siis ikkunan oikeassa laidassa.

Mitä värejä on saatavilla?

Ovet on kuvattu Ovikaupan varastolla, joten valot vaihtelevat kuvissa. Ovet ovat kuitenkin vakiovärisiä, erikoisvärit on mainittu eriseen. Värikoodit:

valkoinen NCS S 0502-Y
vaaleanharmaa RR21
tummanharmaa RR23
tummanruskea RR32
keskiruskea TTM540X

Millainen takuu II-laadun tuotteilla on?

II-laadun ovilla ja ikkunoilla ei ole samaa takuuta, kuin I-laatuisilla uusilla tuotteilla.

Mitä ovi- ja ikkunamalleja on saatavilla II-laatuisena?

Varastossamme olevat ovi- ja ikkunamallit vaihtelevat saatavuuden mukaan. Uusia ovia tulee viikottain lisää.

Miten ovien koot mitataan?

Ovien koot mitataan karmien ulkoreunasta.

Mitä oven mukana tulee?

Oven hintaan sisältyy aina karmit ja lukkorungot. Tarvitset lisäksi vain avainpesän, painikkeen ja tarvikkeet oven asennukseen. Kun ostat lukot ja kahvat meiltä, asennamme ne oveen valmiiksi ja sarjoitamme lukot halutessasi samalle avaimelle. Siten säästyt lukkosepän tilaamiselta. Saat meiltä myös valmiita asennuspaketteja, jotka sisältävät karmiruuvit ja uretaanivaahdon.

Millaisia ehtoja Ovikauppa.comista tilaamiseen liittyy?

Voit tutustua toimitusehtoihimme ja rekisteriselosteeseemme alta:

Ovikauppa.com toimitusehdot

Ovikauppa.com rekisteri- ja tietosuojaseloste

0

Your Cart