2-laadun varaston ovet edullisesti

Valikoimassamme olevat 2-laadun varaston ovet vaihtelevat aina saatavuden mukaan. Suurin osa 2-laatuna myytävistä varaston ovista on virheetöntä ylijäämää. Joissain varaston ovissa 2-laadun aiheuttaa pieni kosmeettinen haitta, kuten naarmu tai kolhu.

Kakkoslaatuiset varaston ovet eivät ole meillä kieroja, eikä niissä ole oven toimintaan tai käytettävyyteen vaikuttavia vikoja. Näkyvämmistä kolhuista pyrimme mainitsemaan erikseen tuotetiedoissa.

Näytetään tulokset 1–20 / 46

Etkö löytänyt etsimääsi kakkoslaadun varaston ovea?

Kakkoslaadun varaston ovet edullisesti Ovikauppa.comista

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun varaston ovista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia.

Osa kakkoslaadun varaston ovista sisältää pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten pienen naarmun, kolhun tai maalivian. Näkyvämmistä kolhuista tuotteessa pyrimme mainitsemaan erikseen tuotetiedoissa.

2-laadun varaston ovissa on korkeitaan pieniä kosmeettisia haittoja. Tuotteet ovat aina toimivia tuotteita, eikä niissä ole käyttöä haittaavia vikoja.

2-laadun ovet on merkitty, jotta erotat ne 1-laadun ovista.

Ylijäämä varaston ovet – priimaa sekundan hinnoin

Valtaosa valikoimassamme olevista kakkoslaadun varaston ovista on jonkin sorttista ylijäämää. Varastossamme on esimerkiksi tehtaalla pitkään varastoituja varaston ovia, peruttuja tilauksia ja mittavirheovia. Osa varaston ovista on meille erikseen valmistettuja ovia, joita ei jostain syystä voi myydä ykköslaatuisena. Kakkoslaadun saattaa aiheuttaa esimerkiksi tuotannosta poistuneen materiaalin käyttö oven valmistuksessa.

Toisin sanottuna suuri osa kakkoslaatuna myymistämme varaston ovista on käytännössä ykköslaatua, mitä ei jostain syystä voi enää myydä ykköslaatuna.