9×19 varaston ovi nopeasti varastosta

9×19 on tyypillinen, mutta ei yleisin varaston oven koko. Pyrimme pitämään varastossamme myös erikoisemman kokoisia ovia, jotta saisit tarvitsemasi oven mahdollisimman nopeasti. 9×19 varaston oven karmien ulkomitta on yleensä noin 890×1890 mm, eli se sopii kohteisiin, mihin tarvitaan pieni varaston ovi.

Varaston ovilla on nopeat toimitukset, sillä lähetämme ovia jokaisena arkipäivänä. Ovet voi myös noutaa varastomyymälästämme Viitasaarelta.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Etsitkö muun kokoista varaston-ovea? Siirry alta muihin kokoihin:

Kakkoslaadun varaston ovet

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun varaston ovista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia.

Osa kakkoslaadun ovista sisältää pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten pienen naarmun, kolhun tai maalivian. Näkyvämmistä kolhuista tuotteessa pyrimme mainitsemaan erikseen tuotetiedoissa.

Kakkoslaadun varaston ovissa on korkeitaan pieniä kosmeettisia haittoja. Tuotteet ovat aina toimivia tuotteita, eikä niissä ole käyttöä haittaavia vikoja.

2-laadun ovet on merkitty, jotta erotat ne 1-laadun ovista.

9×19 = 89×189 cm = 890×1890 mm

9×19 kokoisen varaston oven mitat ovat yleensä noin 89×189 cm eli 890×1890 mm. Jos varastostamme ei löydy oikeanlaista 9×19 varaston ovea sinulle, ota meihin yhteyttä. Etsitään sinulle sopiva ovi mittatilauksena!