Kaskipuun ovet suoraan varastosta

Kaskipuu valmistaa kotimaisia ulko-ovia suomalaisiin koteihin. Alusta alkaen pohjoissuomalaisen perheyhtiön perustana on ollut laadukkaat, käsintehdyt puuovet.

Kasken ulko-ovien rakenne on edistyksellinen kaikin tavoin. Kertopuulla vahvistettu runko, leveät tiivisteet, kolminkertainen pintakäsittely, murtosuojatut saranat sekä eristyslasielementti.

Tutustu alta varastostamme löytyviin Kaskipuun oviin!

Näytetään tulokset 1–20 / 55

Kaskipuun 2-laadun ulko-ovet

Valtaosa myymistämme 2-laadun Kaskipuun ulko-ovista on virheetöntä ylijäämää. Osassa ovista on jokin pieni kosmeettinen vika, kuten naarmu maalipinnassa tai kolhu karmissa. 2-laadun ovet ovat aina toimivia ovia.

Kaski-ovet

Kaskipuu valmistaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet ja ikkunat. Kaskipuu tunnetaan erinomaisesta laadustaan, joka tarkoittaa jälkipolville kestäviä ovia ja ikkunoita.

Kaskipuu Oy on vuonna 1978 perustettu, nykyisin yli 350 ammattilaisen konserni. Kaskipuulla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki.

Alusta alkaen pohjoissuomalaiseen perheyhtiön perustana on ollut laadukkaat, käsintehdyt ja kotimaiset puuovet. Perustaja Eero Kasken valmistamien ovien laatu ja tunnelma seuraavat mukana kaikissa Kasken tuotteissa: säilyen puusepältä asiakkaan jälkipolville asti. Huolella valittu ulko-ovi täydentää talon arkkitehtuuria ja on sopusoinnussa ilmeen kanssa.

Kaskipuun tuotteilla kotimaisuusaste on yli 90 %. Kaskipuun oville ja ikkunoille on myönnetty avainlippumerkki ja lisäksi puudesignovillamme on Design from Finland -merkki tunnustuksena suomalaisesta suunnittelutyöstä.

Kaskipuu ulko-ovet - logo