Kaskipuu valmistaa kotimaisia ulko-ovia suomalaisiin koteihin. Alusta alkaen pohjoissuomalaisen perheyhtiön perustana on ollut laadukkaat, käsintehdyt puuovet.

Kasken ulko-ovien rakenne on edistyksellinen kaikin tavoin. Kertopuulla vahvistettu runko, leveät tiivisteet, kolminkertainen pintakäsittely, murtosuojatut saranat sekä eristyslasielementti.

Kaskipuun ovet suoraan varastosta

Varastostamme löytyy laaja ja vaihteleva valikoima Kaskipuun ovia: ulko-ovia, parvekeovia, varaston ovia ja mökkiovia. Valikoimassamme on aina ykkös- ja kakkoslaadun ovia. Selaa alta suoraan varastostamme myytäviä Kaskipuun ovia!

Näytetään tulokset 1–20 / 162

Kaskipuun mittatilausovet

Saat kauttamme myös Kaskipuun mittatilausovet. Kaskipuulla on erilaisia ovimallistoja erilaisiin makuihin ja rakennuksiin. Saat meiltä kaikki Kaskipuun valikoimassa olevat ovet mittatilauksena.

Kaskipuun mittatilausovien toimitusaika on noin 6 viikkoa. Tutustu mittatilausovien valikoimaan ja tilaa itsellesi mittojen mukaan valmistettu Kaski-ovi!

Kaski-ovet

Alusta alkaen pohjoissuomalaiseen perheyhtiön perustana on ollut laadukkaat, käsintehdyt ja kotimaiset puuovet. Perustaja Eero Kasken valmistamien ovien laatu ja tunnelma seuraavat mukana kaikissa Kasken tuotteissa: säilyen puusepältä asiakkaan jälkipolville asti. Huolella valittu ulko-ovi täydentää talon arkkitehtuuria ja on sopusoinnussa ilmeen kanssa.

Kaskipuun tuotteilla kotimaisuusaste on yli 90 %. Kaskipuun oville ja ikkunoille on myönnetty avainlippumerkki ja lisäksi puudesignovillamme on Design from Finland -merkki tunnustuksena suomalaisesta suunnittelutyöstä.

Kaskipuu ulko-ovet - logo
0

Your Cart