Kotimaisia ovia ja ikkunoita – nyt tavallistakin edullisemmin hinnoin!

Selaa pelkkiä ovia tai ikkunoita:

Edulliset ovet ja ikkunat muuttuvat tällä sivulla halvoiksi. Löytyisikö löytönurkastamme sinun tarpeisiisi sopiva, halpa ovi tai ikkuna?

Tältä sivulta löydät ovet ja ikkunat alennettuun hintaan. Aletuotteet ovat esimerkiksi viimeisiä kappaleita, erikoiskokoja, pikkuvikaisia ovia ja ikkunoita. Kaikilla outlet-löytönurkan halvoilla tuotteilla on nopeat toimitukset, sillä lähetämme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Tilaukset voi myös noutaa varastomyymälästämme Viitasaarelta.

Näytetään tulokset 1–20 / 24

Etkö löytänyt etsimääsi? Selaa kaikkia edullisia ovia ja ikkunoita:

Poisto ovet ja ikkunat outlet-hinnoin

Myymme suoraan varastosta poisto ovet ja poisto ikkunat edulliseen hintaan! Joissain poistotuotteissa on kolhuja, jotkut ovat erän loppuja ja viimeisiä kappaleita. Katso, löytyykö alennuksesta etsimäsi ovi tai ikkuna!

2-laadun ovia ja ylijäämäovia

Suurin osa myymistämme kakkoslaadun ovista on virheetöntä ylijäämää, poistunutta mallistoa ja peruttuja tilauksia. Jotkin kakkoslaadun ovet sisältävät pienen kosmeettisen vian tai haitan, kuten naarmun, kolhun tai maalivian. Viat ovat niin pieniä, ettei tuotteita erota kauempaa katsottuna ykköslaadusta. 2-laadun ovet ovat aina toimivia ovia.

Lue lisää kakkoslaadun määritelmästä >>